Constructiebouw

Constructies en machines worden steeds groter en complexer, niet voor niets stellen opdrachtgevers steeds meer eisen aan de kwaliteit van het opgeleverde werk.

Daarnaast maken ook wijzigende wet- en regelgeving taken als lascoördinatie en lasinspectie steeds belangrijker. Neem bijvoorbeeld werkzaamheden conform NEN-EN-ISO 1090: de producent is verplicht om naast een kwaliteitsprocedure ook gekwalificeerd uitvoerend en toezichthoudend personeel aan te stellen.

Met EZT Services heeft u specifieke kennis binnen handbereik, waar en wanneer u dat nodig heeft.

Coördinatie
Coördineren van werkzaamheden in overeenstemming met gestelde procedures, onder toeziend oog van de projectleider, zoals lascoördinatie of kwaliteitscoördinatie. Bijvoorbeeld het beoordelen van projecten op haalbaarheid binnen de gestelde norm, opstellen lasmethodebeschrijvingen, productie- en/of reparatieplan, adviseren over in te zetten middelen en vaardigheden, inspectie, beoordelen van kwalificaties, enz..

Engineering
Praktische ondersteuning m.b.t. normen, lasmethodes, toevoegmaterialen, toe te passen lasprocessen, warmtebehandeling, naadvormen, lasvolgorde, conservering, montagetechnieken, ontwerpen, enz..

Inspectie
Uitvoeren van inspecties in overeenstemming met wet- & regelgeving, gestelde normen, procedures en plannen.

Toezichthouden
Op locatie toezichthouden op de voortgang en kwaliteit van werkzaamheden, uitwerken van rapportages over de voortgang en kwaliteit tijdens de fabricage en/of onderhoud aan machines of installaties en advies over eventuele restwerkzaamheden en modificaties. Veelal voor opdrachtgevers om de werkzaamheden van opdrachtnemers te begeleiden en controleren.

Reken op advies op maat. Maak gebruik van onze expertise in het optimaliseren van de werkzaamheden en ga voor de hoogste kwaliteit. Wij zijn bekend met verschillende kwaliteitsnormen en daaraan gerelateerde procedures.