Een kwaliteitsmanagementsysteem vergroot uw kansen bij opdrachtgevers.

Het is het bewijs dat uw interne proces aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Het is namelijk van voorbereiding tot fabricage en afhandeling vastgelegd, wordt regelmatig geaudit en werkt vanuit de voorgeschreven standaard. Veel grote bedrijven hebben dit vastgelegd in hun procedures, waardoor zij enkel zaken doen met bedrijven die hun kwaliteitsmanagement op orde hebben.

Wat kan EZT Services voor u betekenen?

Opzetten, implementeren en beheren van een kwaliteitsmanagement
Bij EZT Services richten we ons onder andere op het ondersteunen van bedrijven bij het opzetten, implementeren en beheren van een kwaliteitsmanagement in overeenstemming met ISO 3834 en/of EN 1090.

Een pragmatisch systeem voor kleine en middelgrote bedrijven
Doordat wij zelf uit de praktijk komen en veel hebben gewerkt met verschillende kwaliteitsmanagementsystemen, weten wij als geen ander wat de plus- en minpunten van dit soort systemen zijn. Op basis hiervan hebben wij een pragmatisch systeem ontwikkeld, dat zeer geschikt is voor kleine en middelgrote bedrijven.

Breid eenvoudig uit met verschillende modules
Het systeem van EZT Services bestaat uit een variatie van standaard modules, waarmee u bedrijfsgericht uitbreidt. Wenst u aanvullende modules? Dan voegen wij die eenvoudig voor u toe.

Een kwaliteitsmanagementsysteem dat voor u werkt
Bang voor de tijd die u in een kwaliteitsmanagement moet steken? Ons systeem bevat geen overbodige nonsens. Daardoor hoeft u niet periodiek of tijdens projecten allerlei documentatie bij te houden. Los van enkele (vereiste) stappen, werkt het systeem voor uw bedrijf in plaats van andersom.

Voor enkele vereiste stappen kunt u eenvoudig bestaande systemen binnen uw bedrijf benutten en inzetten. Heeft u dit zelf niet? Dan helpen wij u hier natuurlijk ook bij! Wij hebben alle noodzakelijke documentatie kant-en-klaar in huis.

Altijd toegang tot uw gegevens op ons online platform
Naast ons kwaliteitsmanagementsysteem, werken wij met een online platform dat speciaal voor kwaliteitsmanagement is ingericht. Het doel van het platform is om de samenwerking tussen EZT Services en haar klanten te bevorderen. Wij werken grotendeels op afstand. Alleen voor noodzakelijke bezoeken zoals (interne) audits en controles komen wij langs. U kunt het grootste deel zelf organiseren en wij loggen op afstand in voor eventuele nacontroles. Uiteraard kan het systeem ook zonder onze inmenging worden toegepast voor uw kwaliteitsmanagement.

Ook voor lascoördinatie, inspectie en onderzoek is EZT Services uw partner
EZT Services verzorgt indien gewenst ook de lascoördinatie, eventuele afname van inspecties en onderzoek (NDO). Wij hebben gecertificeerde lascoördinatoren en inspecteurs in huis. Daardoor is het mogelijk om uw gehele kwaliteitsmanagement te beheren, organiseren en coördineren.

Daarnaast werken wij samen met diverse partners uit de regio die aan ons en onze klanten uiteenlopende diensten leveren. Denk daarbij aan scholing, certificering, inspectie en onderzoek.


Kortom: EZT Services kan u van A tot Z ontzorgen.  

Doordat wij met standaard systemen, documenten en werkinstructies werken, kunnen wij tegen een scherp tarief uw kwaliteitsmanagement opzetten en ondersteuning bieden. Afhankelijk van uw wensen, hanteren wij vaste kosten voor het opzetten, implementeren en beheren van een kwaliteitsmanagement en het gebruik van documentatie voor lascoördinatie en inspectie.

neem contact op